Много зависи и какво табло е колата ти... при мен километража го смених и светна червено, но когато се опитах и на врътките за климата се оказа, че самата пластмаса е зелена и няма как да се промени цвета. Аз лично зеления цвят на километража го махнах с лакочистител...НО незнам при теб черния цвят как ще реагира, моя беше по-дебел и се изтри само зеленото, но на други се маха и черното и става мазано.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на осветлението по цялото таблко - как ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЕ, има болтчета. Като ги развиеш пак ли не става?
Иначе оттам нататък всичко е ясно.
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщениеАми пепелника нали не е с болтчета??? От филмчето в you tube, part 1 се вижда как само с едно магьосническо движение пепелника излиза. Е, те това движение се опитвам да направя, ама ха де...
Иначе оттам нататък всичко е ясно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеКато отвориш пепелника в горната му част има подвижна част която е на пружинка,натискаш я на долу и ивдърпваш към тебе,така излиза само вътрешната му част която е да си го почистваш и хвърляш мизериите вътре.А зад нея като в махнеш има две болчета които като ги развиеш можеш да махнеш целия корпус на пепелника барабар със запалката и така можеш да си смениш вече отзаде крушката.И моята не свети ама ас не го ползвам и не ми пречи,иначе като съм го свалял забелязах че няма нито крушка нито фаунка,каде ли може да са не знам.((( Натисках, дърпах, даже някакво прозрачно плексигласово парче ми остана в ръката. Не излиза и туй то.... Ебаси тъпите жабари!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщениеНищо не излиза, колега((( Натисках, дърпах, даже някакво прозрачно плексигласово парче ми остана в ръката. Не излиза и туй то.... Ебаси тъпите жабари!!!
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщениеКато знам повечето хора как си ремонтират колите, нищо чудно предния собственик да е имал проблем с пепелника и да е изсипал 10 капки "Капчица" в пепелника, защото му тракал при дупките(( Сега просто ме е срам да отивам при него за такава простотия, че ще ме спука от подигравки
)) Бе то си е резил отвсякъде де...
Comment
Comment